Nyt medlem

Velkommen som nyt medlem i Ikast Golf Klub

Har du før været medlem af en anden klub, så kontakt sekretariatet og få en snak om, hvordan du kommer i gang hos os.

Du kan melde dig ind i Ikast Golf Klub med det samme ved at udfylde formularen her

Har du ikke spillet før eller bare ikke så meget, så har vi alletiders tilbud til dig.

Ta' et begynderkursus med start i uge 34. Kurset løber til udgangen af september, hvor du ud over træningslektioner og teori også får mulighed for at spil og hygge sammen med andre begyndere. Du må også frit bruge træningsfaciliteterne og 9-huls banen. Og yderligere må du benytte 9-huls banen året ud. Prisen er for dette er 800 kr. Kontakt evt. Johnny Kaxe for nærmere information på tlf. 4274 0527 eller johnnykaxe@gmail.com

Ikast Golf Klub - vores bane er din bane!

Ring til Mogens på 61 460 760
og hør nærmere om hvordan du kommer med på næste begynderhold.

Vi tilbyder et af landets bedste begynderforløb.
Vi uddanner hvert år rigtig mange nye golfspillere, hvor den god oplevelse i form
af bl.a. kvalitet og socialt engagement er det, som deltagerne melder tilbage.

Ikast Golf Klub - vores bane er din bane!

Spiller du allerede golf?
og har et registreret Hcp. (og dermed et gyldigt DGU-kort) modtager vi med glæde din tilmelding som medlem.

Du kan læse mere om mulighederne HER

Send mail til info@ikastgolfklub.dk
eller ring på 61 460 760
for både tilmelding og information.

Det vil glæde os meget at byde dig velkommen i Ikast Golf Klub.

Kontingentsater

Som Senior, Ungsenior og Junior medlem (fuldtids) kan du købe medlemskab af "fritspils aftaler"
- kaldet XL Golf og MitVestGolf.

Fuldtids medlemmer af Herning Golf Klub bosiddende tættere på Herning Golfklub end Ikast Golf Klub, kan købe nabomedlemskab for kr. 1.550,- årligt.

Tilsvarende for fuldtids medlemmer af Ikast Golf Klub, i Herning Golf Klub

Fuldtids medlemmer af Brande Golfklub bosiddende tættere på Brande Golfklub end Ikast Golfklub, kan købe nabomedlemskab for kr. 1.550,- årligt.

Tilsvarende for fuldtids medlemmer af Ikast Golfklub i Brande Golfklub.

Medlemskabet er bindende for kalenderåret, og ændring til anden kategori samt udmeldelse,
skal ske skriftligt inden den 30. november - med virkning for det efterfølgende år.

19-25 årige

Sådan bliver du medlem, hvis du allerede spiller golf? - og har et DGU-kort:
Kontingentet i 2016 for Ungseniorer, 19 – 25 årige og 26 – 30 årige med studiekort, er kr. 2.900.

Når vi har modtaget dine informationer, sender vi et indbetalingskort på beløbet, og ved modtagelse af din betaling har vi et bagmærke for 2016 klar til dig!

Tilmelding via formular HER

OBS! Du skal huske at tilmelde dig Betalingsservice – enten når du via banken betaler eller ved at klikke HER

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 9725 2009 eller via e-mail til info@ikastgolfklub.dk

Velkommen som medlem!

Golfreglerne

Golfreglerne som gælder næsten overalt i verden er godkendt af "The Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews, Skotland"  og "The United States Golf Association"

Golfreglerne i handy bogform køber du i sekretariatet for kr. 30.00. Ny 2016-udgave er kommet.

Du kan læse og lære mere om golfreglerne her

Målsætningen for hver enkelt golfspiller bør lyde således:

- Spil bolden, som den ligger.

- Spil banen, som den er. -Hvis du ikke kan gøre dette,

- Så gør det, som er fair.

- Men for at du kan gøre det, som er fair, MÅ DU KENDE GOLFREGLERNE.

Begyndermatcher

Ligeså snart du starter dit 3 måneders prøvemedlemsskab, kan du deltage i begyndermatcherne. Også selvom du ikke er kommet ret langt med træningen endnu.

Disse matcher arrangeres som holdmatcher, typisk med 4 på hver hold, hvoraf 1 eren erfaren spiller (en markør).

Vi spiller 6 huller og man skal melde sig til i forvejen, ved senest tirsdag aften kl. 18.00 at skrive sig på listen på opslagstavlen i klubhuset.

Markøren hjælper undervejs med at tælle antal slag og kommer med gode råd ombl.a. etikette og regler (instruktion i den tekniske udførelse af slagene, er til gengældnogetdu skal til træneren for at få bedst hjælp til).

Kaninmatch og 9-huls match på lille bane (9-huls banen) Når træneren har godkendt dit træningsforløb hos ham, må du deltage i kaninmatcher (9-huls match på lille bane). For at bestå prøveforløbet, skal du have deltaget i mindst 4 kaninmatcher og sammenlagt have opnåetmindst 20 point..

Matcherne er ikke kun for begyndere, men også for dem, derendnu ikke føler deer klar til at spille de lidt længere huller på 18-huls banen.

Alle matcher på lille bane kræver, at man skriver sig på tilmeldingslisten på opslagstavlen i klubhuset senest tirsdag aften kl. 18.00.

Holdene sammensættes så der er en markør (erfaren spiller) på hvert hold. 9-huls match på stor bane (18-huls banen) På stor bane er hullerne længere og mere udfordrende, men til gengæld er der lidt mere plads til ikke helt lige slag.

Greens har bedre græs - og endeligt har man pga.denstørresværhedsgrad også flere slag at gøregodtmed. Formålet med disse matcher er, at nyere spillere kommer sammen med mere etablerede spillere, og på denmåde gradvist føler sig mere og mere som endelaf klublivet.

Til disse matcher skal man ikke melde sig til i forvejen. Man afleverer blot et scorekort i matchrummet torsdag mellem kl. 17.30 og 18.00 (sidst på sæsonen lidt tidligere pga. mørke, se opslag i klubhuset).

Kl.18.10 råbes holdene opude på gårdspladsen, og man går samlet ud til teestedet. Til 9-huls matcherne på stor bane, må flg. spillere deltage:

• Alle klubbens medlemmer med dgu-kort
  • Alle klubbens medlemmer og prøvemedlemmer, som har klaret kravene til kaninmatcherne